Official link

NAPÍSAL DENNÍK PRAVDA

05.10.2005 - 230/05 - (zh) - str. 04
Rozhodli až po prestávke


BRATISLAVA - Futbalistom Záhorskej Bystrice sa zatial v piatej futbalovej lige , skupine Bratislava - mesto, nedarí podla predstáv. Mužstvo, ktoré v minulých sezónach poškulovalo po postupe do štvrtej ligy, je po deviatich kolách sútaže až dvanáste. V minulom kole však dosiahli Bystricania druhé vítazstvo v sezóne.
Domáca výhra nad béckom Jaroviec sa však nerodila lahko. Po bezgólovom polcase sa na zaciatku druhého dokonca hostia ujali vedenia, ale potom dávali góly už len hráci Záhorskej Bystrice. Prezident vítazného klubu Jozef Bielovic bol spokojný: "Góly sme mohli dat už v prvých desiatich minútach, ale pozahadzovali sme asi štyri cisté šance. Potom nás súper zatlacil a po prestávke otvoril skóre. Až potom sme sa gólovo presadili aj my." Jarovcania však mohli zabodovat. Okrem gólu nastrelili dvakrát konštrukciu súperovej bránky a ak by boli v koncovke efektívnejší, mali by domáci väcšie problémy.
Podla prezidenta Bielovica má ešte jeho mužstvo rezervy. "Chlapci sa futbalu poriadne nevenujú a úcast na tréningoch je velmi slabá. To sa prejavuje aj v zápasoch, viacerí majú mizernú kondíciu."





FK RUSOVCE@szm.sk | ©2005 MFK Official Web Site